maanantai 25. heinäkuuta 2011

Nii...mullahan on tää blogi. En ole jaksaut kirjoittaa mutta nyt sain taas innostuksen siihenkin.

Mitäs mulle...ihan hyvää.
Loma vielä kolme viikkoa. Sitten alkaa ysiluokka (: odotanko innolla? Enpä oikeastaan. En tiedä, mitä teen ysiluokan jälkeen. En siis yhtään!! Haluan lukioon, mutta en ole lukuihmisiä (enää), toisinaan haluan heti amikseen, mutta lukiokoulutuksella on paremmat mahdollisuudet. Entä kaksoistutkinto? Veljelläni oli kaksoistutkinto ja se oli hänen mielestään raskas. Mutta selvis jos on motivaatiota. Okei, ei ehkä sittenkään! MITÄ TEEN? Pidänkö välivuoden? Menetän(kö) pisteitä. Ei kiitos.
Meen täs syksyl opol juttelee. Jotenki tuntuu että teen väärän päätöksen. Ei tulevaisuus pelota tai jännitä. Haluan vain olla varma, mitä teen ysin jälkeen.

On tosi tyhjää kun en keksi kirjoitettavaa.
Paitsi haluaisin lukea Sofi Oksasen teoksen Stalinin lehmät. En tiedä miksi. Houkuttelee kivasti. Kyl mää sen täs joskus...joskus luen. Jos se löytyis jostain. Uudesta kirjastosta se varmasti löytyy. Kirjasto, joka on aika tilava mutta aika räikee. Ja vain sen takii että lattia on ORANSSI. HYI. Ei sovi yhtään sinisten sohvien ja vaaleitten seinien kanssa. Petyin kun näin sen tänään. Hyi, huono värisilmä ollu tekijällä. Mutta vähä luulen et tuun viettää aikaani siellä. Vaik se onki 15 kilsan pääs täält vitun junttilast. Noh, saanhan mä syksyl kortin.
Ja se vitun lakiuudistus! -.-
No, rippirahoista sit vaan pois. Ei voi mittäää.

Täs on musta aika kiva kuva. Mun rippijuhlista jääneet kakunpalat<3 Molemmat oli tosi hyvii!

2 kommenttia:

  1. amis ehdottomasti! ;) lukiosta saa vaan lisää yleissivistystä, muttei kuitenkaan mitään ammattia - ja jos lukeminen ei kiinnosta ni amiksessahan pääsee just harjottelemaan sitä tulevaa työtä ihan käytännössä:) hehheh. Ja kiva että blogi-innostus palasi pitkän tauon jälkeen<3

    VastaaPoista
  2. Todennäköisesti se on amis...en tiedä mihi päädyn (: sen näkee sitten. Joo, en tiedä mitä tää blogi tulee sisältämään mut jotain et mun aika kuluis x)

    VastaaPoista

Nytku luit ni kommaa ! (=