maanantai 1. elokuuta 2011

Lomaa ei ole enää kauaa. Parin viikon pääst oon tähän aikaan koulunpenkillä :s kuulostaa kivalta... -.- muistan, kun viime vuonna tähän aikaan jo hieman odotin koulunalkua. Nyt en millään!
Okei, vaikka eka koulupäivä on se paras melkee. Kaikki on kivoi toisilleen, ketään ei kauheesti vittuile, kaikki on kaverei. Paras puoli, että näkee kaverit ja pääsee niitten kanssa juttelee, mitä ne on lomalla tehnyt. Saan ekal tai toisel viikol 15- vuotistarkastukseen kulkulapun. Sitten pitäis alkaa käymään ne teoriatunnit. Tyhmä lakiuudistus! Seki meni pelkäks rahastukseks.
Mitäkö aion tehdä loppuloman? Jos se onnistuu, ni me mennään porukoitten kans äidin sedän mökille viikonlopuks, viel kavereiden kans, turkuun ja...kotona. Ja porukat on jutellu et jos on rahaa elokuun lopulla, voitais mennä Tallinnaan päiväks. Kerranki! Mut siis mikään ei oo varmaa.! Ikävä kyllä.

No, eipä tääl keskelläeimitään oikee ole tekemistä.
Heräsi puol ysilt ja lähdin kävelee 4-5kilsan lenkkiä. No miksen juossut? no siks että on niin laiska ja pääsee ajattelee asioita. No mitä tällä kertaa? Amerikkaa. Ja siitä kuinka hienoo olis asua siellä. Jättäis kylmän Suomen sisältöineen ja joulu tulisi vietettyä lämpimässä säässä ILMAN LUNTA. Vihaan kylmää ja lunta. Tai mitä nyt viime talvi oli niin rasittava.
Kun pääsin kotiin,söin ja katsoin lempiohjelman. Tai no...lempiohjelmastani jatko-ohjelman. Se ei oo yhtä hyvä kuin alkuperäinen!!!
Kello oli jo 11.
Yhelt tuli Pena...mut ei siitä sen enempää :D
Kello on jo koht puol kuusi, enkä ole tehnyt mitään muuta kuin istunut koneella. Nii, se juoksulenkkikin ois aika kannattava...hehhe.

Muuten, mun luonnoksista löysin aika mielenkiintoisen julkaisemattoman tekstin. se oli kirjoitettu joulukuussa. ''Aoin alottaa tän blogin alusta, ette voi arvatakaan, millast angstitekstei täält löyty'' Joo hehhe...
Nii, kuinkahan kauan tää mun blogi on taas voimas ja koska taas innostun kirjoittaa uudestaan...?
Tää on yhtä säätämistä tää mun blogi mut...no omaks ajanvietteeks vain.
Lyriikkablogii pidän enemmän Netlogis.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nytku luit ni kommaa ! (=