perjantai 3. elokuuta 2012

2.8. 2012 Särkänniemi


Tosiaan, oltiin Janinan kanssa särkänniemes eilen. Kokonaisuutena päivä meni hyvin, vaikka pari komellusta sattui mukaan.
Juna lähti Turun rautatieasemalta 10.05, joten molemmat joutuivat jo ennen yhdeksää lähtemään Turkuun bussilla. Hieman väsytti lähteä niin aikasin liikkelle, heheh. Mutta aamulähdössä oli toinenki juttu, mistä en pitänyt. Pikajuna, ruma ja vanha kulkuväline. Sellasella tosi kyllästyttävällä junalla piti sitten lähteä. Vaikka olen joskus ohimennen lupaillut etten koskaan mene enää pikajunaan, toisin kävi. Mutta matka meni nopeasti.   Matkan aikana Janinan kanssa mietittiin, että musta voisi tulla junankuljettaja. Oisko kivaa? Saat toistaa aina sitä samaa: "Junalippunne, kiitos" "Kiitos" "Moro" "Tervetuloa" "Hyvää matkaa" ja ramppaat junan läpi monta kertaa kuittaamassa lippuja. Tai kuulutat jatkuvasti "Junassa on ravintola, hyvää matkaa kaikille" "Seuraavat pysäkkimme ovat...Loimaa...Humppila...Toijala...ja Tampere" ja sama ruotsiks ja englanniks. Ei kuulosta ihan mun jutulta :D


Kun pääsimme Tampereen rautatieasemalle, ruvettiin etsimään bussia, mihin meidän piti mennä. Tottakai missasimme sen, joten kävelimme Särkkikseen. 

  5x Tornado

Aloitimme huvittelun tornadolla!...lopetimme päivän myös samaisella laitteella. Oikeesti maailman paras laite. Oltiin jopa kaksi kertaa ihan edessä, oli se kyl jonotuksen arvoista.

2x Half Pipe

2x Koskiseikkailu

Nahkatakkisuojaus kannattaa aina! Hyvä syy mennä Koskiseikkailuun, jos ei haluu tulla kastetuksi xD

1x Trombi

Ei mun lempilaite, mut aika hurja silti


Yhessä välissä pidimme pienen breikin. Söimme vanilja- suklaapehmikset, mut toi vohveli ei ollu kyl kauheen hyvää. 


Tollasen auton mä haluun! Kuka hankkii? Kuka tulee kyytiin? Kuka on kateellinen? nokaikki. 

1x Troika

1x Take Off 

1x Tyrsky

(Kiitti Janina trollauksest ;D)


Onneksi päästiin ajallaan (tällä kertaa) bussiin, joka lähti kuuden jälkeen. Tuli oltua mukavat 6h huvilaitteissa.VIHDOINKIN! InterCity- juna! Ei mitään pikajunalla takaisin vaan kunnon junalla :D Ihana lopetus päivälle. Janina tuossa osoittaa, mihin suuntaan lähdemme. 

Kiitti Janina kivasta päivästä! 

Olet 
ihana!

Nyt hyvät yöt kaikille! 

Toivottaen minä, Evi_


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nytku luit ni kommaa ! (=