tiistai 7. elokuuta 2012

Viikonloppu

Sunnuntai

Äsken tapahtui jotain niin pelottavaa. Ihan just äsken. Täs ei ole nyt ketään kelle kiljua, joten pakko kirjoittaa!
Vihaan hämähäkkei. Oikeesti pelkään niitä. Yhdessä leffassa iso hämähäkki tippui huoneen lampusta juomalasiin ja tottakai yks menee juomaan sen. YÄÄÄÄÄÄÄÄK. Oikeesti mua ällöttää, sain "traumat" siitä. Äsken kävi melkein samalla tavalla. Yhtäkkiä vaan huomasin kun mun hiuksista tippuu jotain...hämähäkki. Varmaan jotain seittiä pitkin. Äkkiä kädenheilautuksella pikku riiviö käveli lattialla...mun vaatteisiin.
Mutta selvisin lopulta :D

Värjäsin perjantainillal nämä hiukset! Tuli kivat (: Mustalila 


Viikko enää lomaa! Oukkaat aika menee nopeasti. Yritän olla ahkera lukiolainen, jotta itsekin voisin olla ylpeä edes jostain. En aseta paljon tavotteita, mutta pieni tavoite on se, että jaksan lukion ihanihan loppuun saakka, vaikka se ei tunnu mun jutulta.
Mut eiköhän se siitä sitten lähde.
Aion viimeisen lomaviikon täyttää kavereilla ja käyn leffassa (Madagascar3) Jessen kanssa. Ja otan viimeisen kerran rennosti, haha :D

Maanantai

Tänään aamulla kävin pitkästä aikaa juoksulenkillä ja tekihän se terää. Tästä pian lähden ajelemaan Kyröön päin hoitamaan lukioasioita. Matkatuki olis kiva saada täält keskelt metsää.
Illalla hengailin kavereiden kanssa ja sain sitten parhaan ystävän meille yökses. Mentiin nukkumaan joskus vähä ennen kahta.

Tiistai

Lähdimme S:n kanssa ajelee takaisinpäin kyröön sitku olimme heräilleet ja syönneet. Heräsimme vähä ennen kahtatoista. Vein matkatukipaperit koululle ja lähdin ajamaan Jesselle. Nyt Jesse nukkuu tuossa vieressä ja itse datailen. Jihuu...

1 kommentti:

Nytku luit ni kommaa ! (=