sunnuntai 19. elokuuta 2012

Alku on aina vaikein

Eka viikko lukiossa ohi ja nyt jo ihan kuollut. Tahti on iha helvetin nopee, just ja just pysyn perässä :D enkun kanssa on aika paljon tekemistä, siitä tulee eniten läksyä, Iha kauheeta :D

Luokka tuntuu rennolta, niin myös monet opettajistakin. Ehkä eniten pidän psykologian opettajasta. Se on rento ja "vauhdikas" ja sellanen rempseä luonne :D
Heti ensimmäisellä viikolla huomasin positiiviset, mutta myös ne negatiiviset asiat lukiossa.

Positiivista oli se, että pääsen tiistaisin aikaisemmin koulusta!!!!! :D hahah. Nojoo, ja sitten päivät menee melko nopeesti (vaikka viikko itsessään tuntui menevän hitaasti) koska kahden aineen tuntien jälkeen onkin jo ruokailu.
 Opettajat ovat rentoja eli tunnit on ihan mukavia ja kuluvat nopeasti.
 Saa jauhata purkkaa ja tekstata ilman, että opettaja puuttuu siihen. Ja ite tunnetusti pidän nahkatakin päällä oppituntisinkin. Ei valitusta. Vielä.
 Ryhmät on ihan mukavanoloisia (:
 Kaikkia aineita ei lueta samaan aikaan, on jotenki mukavaa ku kaikissa jaksoissa on suurinpiirtein eri aineet. Tässä ekassa jaksossa opiskelen psykologiaa, historiaa, englantia (+kertauskurssi), kemiaa ja matikkaa (lyhyt)

Negatiivista on aika paljon. Ensiksi muhun kaikkeista vaikuttavin asia jää pois. Vatsatanssi. Suoraansanottuna se on ollut vähän mun peruspohja kaikille tanssilajeille. Jatkan kuitenkin showtanssia. Lukiossa huomaa, kuinka se rakas vapaa-aika jää hyvin pieneksi ja vain viikonloppuna on vasta kunnolla aikaa.
  Läksyjen määrä, huhhuh, on aika iso. Nyt tässä ensimmäisen viikonlopun aikana tein joka päivä noin kolme tuntia läksyjä.
  Jotenkin tuo ensimmäinen viikko tuntui raskaalta.
  Oppikirjoihin menee ihan hirveesti rahaa. Ja sä käytät yhtä kirjaa, joka maksaa keskimäärin 25e, vain sen viisi viikkoa ja sit sillä ei ole enää mitään käyttöä xO ...mahdollisesti kirjoituksiin kylläkin.

Mutta kun tämä tästä kunnolla lähtee ni eiköhän tää syyspuoli ole nopeasti ohi (:

Viikonloppu on mennyt nopeasti. Olin Jessen kanssa (katsottiin Siepattu- leffa. Ihan hyvä).
 Isoveli toi mulle laivalta _tobleronee_ ! Hihii, mulla on ihana veli :D

Mutjoo, eipä tän enempää. Kirjoittelen sitten taas, kun löytyy aikaa (:

Mukavaa syksyä kaikille !
1 kommentti:

  1. Heips söpöliini! Jaksamista sulle aherruksessa. Näyttää olevan hektistä tämä opiskelun alku. Mutta kuten totesit, 'alku (aina) hanklaa'. HeiMut, älä tekstaile tunnilla liikoja, ettei se sekoita pääkopan toimintaa sillai ettei sinne mahdu opetukset! terv malla

    VastaaPoista

Nytku luit ni kommaa ! (=